De Sterrekoning (Duivelsprinsen, #1) Jack Vance

ISBN: 9789029073295

Published:

Paperback

192 pages


Description

De Sterrekoning (Duivelsprinsen, #1)  by  Jack Vance

De Sterrekoning (Duivelsprinsen, #1) by Jack Vance
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 192 pages | ISBN: 9789029073295 | 10.29 Mb

Attel Malagate is een van de vijf Duivelsprinsen die in het jaar 1499 (nieuwe rekening) vrijwel de hele bevolking van Fraaibergen uitmoordden of als slaven wegvoerden. Op twee na: de jonge Kirth Gersen en zijn grootvader. Kirth heeft een dure eedMoreAttel Malagate is een van de vijf Duivelsprinsen die in het jaar 1499 (nieuwe rekening) vrijwel de hele bevolking van Fraaibergen uitmoordden of als slaven wegvoerden.

Op twee na: de jonge Kirth Gersen en zijn grootvader. Kirth heeft een dure eed gezworen het gruwelijk vijftal een voor een te vernietigen. Eenvoudig is dat niet, want de wet van de beschaafde planeten heeft geen macht in de Zelfkant van het heelal, waar het meeste gespuis zich ophoudt.

Toch maakt Gersen vastberaden jacht op de weergaloze misdadigers. Attel Malagate moet zijn eerste slachtoffer worden..Lugo Teehalt is een verlopen plaatsbepaler die een onschatbaar waardevolle wereld heeft ontdekt, maar te laat bemerkt dat zijn werk betaald wordt door Malagate de Plaag. Dankzij de loslippigheid van de bevreesde Teehalt vlak voordat deze door Malagate wordt gedood, komt Gersen de beruchte Duivelsprins op het spoor. Maar dan wordt zijn pad gekruist door een Sterrekoning, een van de geheimzinnige, zeldzame wezens die uiterlijk precies op mensen lijken.

Uiterlijk - want hun gedachten en drijfveren hebben niets menselijks...Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "De Sterrekoning (Duivelsprinsen, #1)":


westcoastflawlessdjs.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us